SeeMedia vydala jako první dívčí román ,,Jeden okamžik”

Mladá autorka Helena Velenická vydala jako své dílo v rámci projektu SeeMedia Napište e-knihu. SeeMedia si klade za cíl podporovat nejen publicistickou, ale i hranou a dokumentární tvorbu kreativních autorů, a splnit tak některé jejich sny. Talentovaní tvůrci se mohou začít realizovat právě pomocí formuláře na http://medialnicentrum.cz/vyzva-autorum-a-talentum/ .

První talent objevil tento projekt v Heleně, která sepsala svůj nelehký životní příběh a toto tvoření bylo pro ni jakousi očistou. Kniha ,,Jeden okamžik“ je dívčí román pojednávající o lásce, nelehkých vztazích, ale i smrti. Nabízí se zde věčný kontrast ztráty a nabytí, resp. zamilovanosti a smrti. Kniha je také ukázkou, co vše způsobí jeden jediný okamžik v životě. Může znenadání způsobit tragický převrat. ,,Jeden okamžik“ lze objednat na výše uvedeném portálu.

 Helena je jednadvacetiletou studentkou Západočeské fakulty v Plzni. Mimo jiné ráda čte, plave, prochází se a cestuje. Ovšem psaní se věnuje velmi často. Inspirace nachází v životě a na papír skládá (ne)skutečné příběhy. Svým čtenářům sděluje, že knihu lze prožít několika způsoby, stačí si najít ten svůj. V budoucnu ale neplánuje držet se jen dívčích románů, ale ráda by si zkusila i detektivku a další žánry. Právě pracuje na další knize ,,Dovolená v Egyptě“, jejíž žánr nám ale neprozradila. Na knihu se můžeme těšit již za pár měsíců.

 Veronika Sladovníková, zveřejněno na protisedi.cz

Leave a comment