Helena Velenická: První autorka projektu Napište e-knihu vydala ,,Jeden okamžik”

ObrázekCo je jeden okamžik v lidském životě? Pouhá chvíle, která i tak může být zásadní. Mladá autorka Helena Velenická (20) vydala svou prvotinu o lásce, ztrátě blízkého člověka a samotě. Na své si přijdou především mladé čtenářky.

Skutečný příběh zachycuje důležitost jednoho okamžiku v našem životě. Okamžik, kdy se zamilujete. Okamžik, kdy vám zemře milovaná osoba. Tyto chvíle převrátí život vzhůru nohama. Tato kniha nabízí černobílá témata, která jsou vzájemně v kontrastu. Láska a smrt znovu hrají tu nejvýznamnější roli.

Tento román je plný emocí a poutavý zejména pro dívčí duše. Autorka apeluje na čtenářky, aby zkusily tento příběh procítit, jelikož je založen na představivosti a vnitřních pocitech. I když se jedná o jeden okamžik, nikdo jej neprožije stejně.

Kouzlo této knihy vychází právě z rozlišností, jaké čtenářky při čtení vnímají. Jedná se sice o jeden příběh dospívající dívky. Ten ale může být prožit a vnímám prostřednictvím knihy vždy jinak.

Helena Velenická je vysokoškolskou studentkou, která jako první vydala e-knihu v rámci projetku SeeMedia. Její příběhy jsou určeny především pro ženy, konkrétněji pro ty dospívající. Čtenářky se mohou těšit na příval emocí a první lásky, to vše okořeněné tragikou života. Příběh je velmi intenzivní, jelikož je jistým fragmentem ze skutečného života.

E-knihu lze objednat na http://medialnicentrum.cz/shop/eknihy/jeden-okamzik/ .

Veronika Sladovníková, zveřejněno na Kult.cz

One thought on “Helena Velenická: První autorka projektu Napište e-knihu vydala ,,Jeden okamžik”

Leave a comment